PROGRAMA
SIMIL

Notícies

Esdeveniment final del Programa SIMIL!

Ens complau convidar-vos a l'esdeveniment final del Programa SIMIL, que tindrà lloc el dimecres 13 de desembre d'11:00 a 15:00h. Inclou una visita guiada a la Planta de Biogàs de Granollers (BioVo - EDAR) i un dinar

 

La jornada inclourà:

 

1. Visita guiada a la Planta de Biogàs de Granollers (BioVo-EDAR), degut al gran interès generat:

Opcio a) Trobada al Centre Tecnològic BETA. Ens encarreguem d'organitzar el desplaçament col·lectiu per anar a fer la visita tècnica a la Planta de Biogàs de Granollers i després tornar al Centre BETA. Adreça Ctra. de Roda, 70, 08500 Vic

Opcio b) Trobada a la Planta de Biogàs de Granollers. En cas que prefereixis fer ús del teu vehicle privat per necessitats logístiques o d'horari. Adreça EDAR Granollers, Camí Ral, 08401 Granollers.

 

2. Esdeveniment Final amb dinar de cloenda inclòs:

Compartirem visions, històries d'èxit i descobrirem com el SIMIL ha contribuit a donar sortida a les vostres idees. Aquest esdeveniment comptarà amb un dinar de networking en el qual esteu convidats. En cas de tenir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, indiqueu-ho en el formulari d'assistència.

 

3. Informe final en format paper i obsequis del Programa SIMIL:

Tindrem el plaer de lliurar l'esperat informe final sobre la gestió de residus orgànics municipals, en format imprès a tots vosaltres. Així com, un petit obsequi agraint-vos la vostra participació al Programa SIMIL. Aquest informe final constituirà una eina de gran valor que sintetitza tota la informació vinculada als reptes que heu plantejat durant el Programa, les principals solucions, accions estratègiques a tenir en compte, recursos tècnics, costos i indicadors de seguiment. L'informe representarà la culminació de tot el procés de participació juntament amb científics experts, i us brindarà una guia pràctica per facilitar la vostra presa de decisions i orientar les vostres futures propostes d'innovació en la gestió municipal dels residus orgànics.

 

 

Us'animem a confirmar la teva assistència responent aquest formulari.

 

Data límit divendres 1 de desembre.